gruppklintorp.jpg (57057 bytes)

gruppbild.jpg

1 MAJ kl 14.00 ÖPPETHUS. 2021:INSTÄLLT pga pandemi Covid19. Välkommen åter 2022.

LÖRDAGEN 2021-08-28 kl 12:00 FREEDOMRALLYT

VÄLKOMMEN!!!

Vi är en MC-klubb med drygt 50 medlemmar. Klubben bildades 1979 i Söderköping och har sedan 1984 sin klubbkåk, Klintorp, i Norsholm (karta) mellan Norrköping och Linköping (i närheten av där E4’an går över Göta kanal). Det är ett renoverat litet rött torp mitt ute på landet. Liksom i andra MC-klubbar är ett av våra största intressen motorcyklar, men något vi också delar är vår kristna tro på Jesus Kristus. Kombinationen fungerar utmärkt och det har format vår klubb.

sequence.gif (73443 bytes)

Medlemmarna kommer i huvudsak från Norrköping, Söderköping, Linköping med dess omnejder, så vår klubbkåk ligger lägligt för alla. I klubbkåken träffas vi varje Torsdag kl 19.00 året om. Vi träffas ofta även i helgerna då vi åker en sväng eller hittar på något kul. Under våren och sommaren försöker vi så mycket som möjligt åka på MC-träffar, MC-rallyn och MC-tävlingar.
Flera somrar har delar av klubben åkt på MC-semester till Europa.
Kan man ha det bättre än att umgås med goda vänner, äta gott och köra hoj hela dagarna!?

sommartur.jpg (68113 bytes)

Trots den stora åldersskillnaden i klubben , allt mellan 16-60 år och olika hoj-stilar så har vi en toppenkul och god gemenskap. Kom gärna och hälsa på oss någon torsdagskväll i klubbkåken. Vi bryr oss inte bara om din hoj. Vi bryr oss om DEJ!!!

Hur blir jag medlem i MCK Freedom?